Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Dutch Ride Out met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan.

Dutch Ride Out verstrekt door middel van deze website enkel informatie over de producten en diensten die door Dutch Ride Out worden aangeboden. De informatie op deze site wordt regelmatig aangevuld en gewijzigd, zonder voorafgaande aankondiging. Dutch Ride Out behoudt het recht om in geval van onjuiste en/of onvolledige gegevens deze gegevens aan te passen en/of fouten in het productaanbod te herstellen.

Dutch Ride Out aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website als ook geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden op de website van Dutch Ride Out. Voor informatie en tarieven over de producten die door Dutch Ride Out worden aangeboden geldt een voorbehoud van programmeer- en typefouten. Op basis van dergelijke fouten kan geen overeenkomst worden geclaimd bij Dutch Ride Out.

Hoewel Dutch Ride Out alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Dutch Ride Out niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door Dutch Ride Out worden onderhouden zijn enkel ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Dutch Ride Out uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Dutch Ride Out worden onderhouden wordt afgewezen.

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.